Pakej Sesi Berkumpulan/Group

Sesi Berkumpulan merupakan satu bentuk perkhidmatan kaunseling atau terapi yang dijalankan dalam kumpulan individu. Dalam sesi ini, seorang kaunselor atau terapis akan memimpin dan memfasilitasi perbincangan di kalangan ahli kumpulan yang berkongsi isu atau masalah yang serupa. Sesi berkumpulan sering kali memberi peluang kepada individu untuk mendapatkan sokongan daripada rakan sebaya yang menghadapi cabaran yang sama.
Sesi

Sesi Pra-Kaunseling Kumpulan adalah langkah awal yang penting dalam perjalanan menuju kesejahteraan emosi yang komprehensif. Ia memberi peluang untuk berhubung dengan kaunselor bersama-sama dengan individu-individu lain yang berkongsi pengalaman dan keperluan serupa.

Dalam sesi ini, anda akan dapat memperoleh pemahaman mendalam tentang diri anda, belajar dari pengalaman orang lain, dan merancang strategi untuk mengatasi cabaran kehidupan anda.

RM397.00

/group

Sesi Pre-Kaunseling Kumpulan Susulan adalah langkah penting untuk memperkuat perkembangan emosi dan mental dalam konteks sokongan kumpulan.

Bergabung dalam kumpulan susulan memberi anda peluang untuk terus menjelajahi dan membangunkan pemahaman diri, berkongsi pengalaman dengan individu yang berkongsi hasrat serupa, dan merancang tindakan positif dalam perjalanan ke arah kesejahteraan emosi yang lebih baik.

RM79.00

/group

Shopping Cart

No products in the cart.

Return to shop
Home
Sebutharga
MyAccount
0
My Order
Menu
×